New Step by Step Map For کفپوش اپوکسی

جهت دریافت مشاوره‌های تخصصی می‌توانید با شماره‌های موجود در سایت تماس بگیرید. از جمله مهم‌ترین پروژه‌های کفپوش صنعت آریا عبارتند از:

کاربرد رزین‌ های اپوکسی به جای پلی استرها موجب زیاد شدن مقاومت (به ویژه در محیط اسیدی و قلیایی) در سازه‌ های بتنی می شود.

دقت کنید که پرایمر ها از جنس پلی آمید هستند و نمی‌توان به آن قطر داد چون خشک نمی‌شود و در مرحله بعد کار به مشکل می‌خورید.

انباری آینه‌ کاری مدرن یا دکوراتیو، استفاده از آینه ‌ها با طرح‌های هنری و زیبا است که […]

در مناطقی که مقاومت محیطی و مقامت ضربه پذیری بالای کفپوش مد نظر باشد، کفپوش صنعتی پلی یورتان و کفپوش صنعتی پلی اوره، بیشترین کاربرد را دارا می باشد. این در حالیستکه کفپوش های پلی یورتان و پلی اوره مقاومت شیمایی اندکی دارند.

در سالن ها و مکان هایی که اسید سولفوریک (مانند مکان های تولید باتری) در آن وجود دارد استفاده از کفپوش اپوکسی، مقاومت بالاتری نسبت به پلی یورتان خواهد داشت.

۲ سال قبل برای صرف‌نظر کردن از پاسخ‌گویی اینجا را کلیک نمایید. ارسال دیدگاه

این در حالیست که قیمت کفپوش های صنعتی پلی یورتان یا پلی اورتان و کفپوش اپوکسی در قدم های بعدی قرار می گیرند.  به صورت کلی با توجه به اینکه اکثر مواد اولیه مصرفی جهت اجرای کفپوش های صنعتی وارداتی می باشند و قیمت ها تحت تاثیر ارز قرار می گیرد.

یادتون باشه ما برای اجرا به یه سطح زبر نیاز داریم و در مراحل بعد سطح صاف و یکنواخت here می‌شود.

پس در زمان خرید مواد اپوکسی (موادی که می‌خواهیم به آن قطر بدیم مثل لایه‌ی میانی و لایه‌ی نهایی و لاک اپوکسی باید به فروشنده بگوییم: که پلی آمین اون مواد رو به ما بده. پلی آمین‌ها حتی در ساخت اشیاء تزیینی هم استفاده می‌شود و در مواردی مثل استفاده از پرایمر اپوکسی( لایه‌ی آماده‌سازی ) چون پرایمری که ما برای اجرای کفپوش از آن استفاده می کنیم از خانواده‌ی پلی آمید است.

 کفپوش های آزمایشگاهی از اپوکسی، پلی اورتان تولید می شوند. نهایت دقت  را در انتخاب کفپوش مناسب آزمایشگاه باید به کار برد. کفپوش اپوکسی یکی از کفپوش های آنتی باکتریال با خصوصیات

این ماده حالت مایع داشته و به همین دلیل پس از قرارگرفتن بر روی سطح موردنظر، شکل آن را به خود می‌گیرد البته این محصول به صورت رولی نیز در بازار وجود دارد.

بهترین نوع کفپوش برای این محیط، کفپوش آنتی باکتریال اپوکسی است. از آنجایی که کفپوش‌های اپوکسی بدون درز و شیار هستند و میکروب و الودگی های ناشی از چنین محیط هایی در آن نفوذ نمی‌کند، با افزودن مواد خاصی به مواد اولیه، کفپوش بهداشتی ما خاصیت آنتی باکتریال پیدا می‌کند.

کفپوش اپوکسی چیست؟ چه کاربردهایی دارد و چرا باید از آن استفاده کرد؟

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *